Direct naar de inhoud.

Nieuwbouw

Bij Verbidak zijn we experts in het leveren van topkwaliteit bitumineuze dakbedekking voor nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om woningen, commerciële gebouwen of openbare instellingen, wij zorgen voor een duurzame, veilige en esthetisch aantrekkelijke oplossing.

Duurzaamheid in dakbedekking

De milieudatabank heeft Derbigum dakbedekking aangewezen als duurzame keuze voor bouw- en renovatieprojecten. Ons team adviseert je graag over de beste opties om te voldoen aan de milieucriteria bij nieuwbouwprojecten.

Elk dak is uniek

We gaan verder dan alleen het leveren en aanleggen van hoogwaardige daken. Ons team staat voor je klaar om je te begeleiden bij specifieke oplossingen voor jouw dak. Is het dak bedoelt als gebruikersdak, komt er een dakterras of wil je het geschikt maken voor waterbuffering, duurzame energie of biodiversiteit? Een dak kan meer zijn dan alleen een beschermende laag, het kan een actieve rol spelen in het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS-traject)

Wij gaan graag een langdurige samenwerking met onze klanten aan. Door middel van een RGS-traject, richten we ons op langetermijnresultaten. Door vanaf het begin samen doelen te stellen, garanderen we niet alleen een dak van topkwaliteit, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen door preventief onderhoud. Onze aanpak zorgt voor een langere levensduur van het dak met minder onverwachte reparaties.

Nieuwbouwprojecten waar we trots op zijn

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden