Direct naar de inhoud.

UMCG Helikopterplatform

Renovatie

Na een melding snel de lucht in! Voor het Universitair Medisch Centrum Groningen plaatsten wij een nieuw dak onder het helikopterplatform. Een opdracht waar goede communicatie en duidelijke afspraken éxtra van belang waren om een tijdig arriveren van de traumahelikopter niet in de weg te zitten. 

Opdrachtgever
UMCG
Locatie
Groningen
Dakoppervlak
1300 m²

Voordat de werkzaamheden van start gingen zijn duidelijke afspraken gemaakt om de werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Voordat we het dak gingen vervangen hebben we eerst het grind verwijderd, om zo goed bij het dag te kunnen.

Uitdagingen

Wat deze opdracht anders dan anders maakte was dat het helikopterplatform tijdens de werkzaamheden in gebruik bleef. Wind circulatie kan losliggende materialen namelijk om hoog zuigen, daarom werden alle materialen goed vastgezet. Na een melding hadden we 10 minuten de tijd om alle materialen vast te leggen en op te ruimen, zodat de helikopter veilig kon opstijgen en landen.

Het was erg prettig samenwerken met Verbidak. We werden tijdig geïnformeerd over de werkzaamheden. Zo stond niemand voor onverwachte verrassingen.

Geralt Nieuwenhuis, Operationeel Manager

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen

Renovatieprojecten waar we trots op zijn

Bekijk ook andere onze projecten Nieuwbouw Renovatie
Online lekkage melden
Lekkage melden