Direct naar de inhoud.

Het Kwadraat

Renovatie

Het Kwadraat. Bij de meesten bekend als het voormalig kantoor van Dagblad van het Noorden. Tegenwoordig heeft het gebouw in Groningen een nieuwe functie als verzamelcomplex voor verschillende bedrijven. Het dak was aan vervanging toe. Een groot project dat gefaseerd wordt uitgevoerd. In 2023 is een groot deel van het dak vervangen en toekomstbestendig gemaakt. De tweede fase staat gepland voor 2024.

Opdrachtgever
Het Kwadraat
Locatie
Groningen
Dakoppervlak
3.000 m²

Kantoorruimte in het voormalig DVHN-Pand

Een verzamelcomplex waarin start-ups, scale-ups en grown-ups samen komen en waarin ruimte is voor welzijn. Dat klinkt mogelijk als een idee dat alleen uitgevoerd kan worden in de Randstad. Edward Wielens van Vastgoed Groningen bewijst het tegendeel: Een concept met synergie, gemeenschapszin en spirit in de stad Groningen.

Het resultaat van een microkosmos als Het Kwadraat is dat gelijkgestemde bedrijven dicht bij elkaar zitten waardoor het zeereenvoudig wordt bij elkaar aan te kloppen en kennis uit te wisselen. “Zo ontstaat een gemeenschap met een positief effect op het werk. Ook is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid. Vandaar dat er ook veel sociale evenementen georganiseerd worden.” Ook welzijn en gemak staan centraal in Het Kwadraat, in de vorm van een fitnessruimte, restaurant en een kinderopvang.

Essentiële communicatie

Bij een pand waarin veel kantoren gevestigd zijn, is het belangrijk om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Goede communicatie is daarom cruciaal. Wij hebben veelvuldig contact gehad met de vastgoedbeheerder van Het Kwadraat. Die heeft op haar beurt ervoor gezorgd dat alle bedrijven in het pand op de hoogte waren van de werkzaamheden.

Het was erg prettig samenwerken met Verbidak. We werden tijdig geïnformeerd over de werkzaamheden. Zo stond niemand voor onverwachte verrassingen.

Geralt Nieuwenhuis, Operationeel Manager

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen

Renovatieprojecten waar we trots op zijn

Bekijk ook andere onze projecten Nieuwbouw Renovatie
Online lekkage melden
Lekkage melden