Direct naar de inhoud.

Offerte

Is het plat dak aan renovatie toe? Of ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een nieuwbouwproject? Dan ben je op de juiste plek!

Waarom kiezen voor Verbidak

  1. Voorloper in circulariteit
    Verbidak is als enige in de provincie Groningen erkenninghouder van het uniek en gepatenteerd systeem van Derbigum. Een bitumen dakbedekking die 100% recyclebaar is.
  2. Advies
    Met meer dan 50 jaar ervaring in dakbedekking hebben we elk type uitdaging aangepakt. We adviseren je graag in de mogelijkheden met betrekking tot waterbuffering, biodiversiteit, duurzame energie en gebruikersdaken.
  3. Persoonlijke aanpak

    Elk project is uniek. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Ook bij dakrenovatie op kantoorpanden, waar dagelijks veel mensen aan het werk zijn. 
Offerte aanvraag

Offerte aanvraag sturen

Let op dit formulier is te gebruiken voor offertes voor renovatie en nieuwbouw. Wil je een lekkage melden? Gebruik dan dit formulier: Lekkage formulier

Wat voor soort dak is het?

Helaas kunnen we je niet van dienst zijn

Verbidak is gespecialiseerd in platte daken. Daarom bieden we geen diensten aan voor het leggen of onderhouden van pannendaken. Voor jouw projecten met betrekking tot platte daken staan wij uiteraard klaar om je van dienst te zijn.  Bedankt voor je begrip.
Om welke werkzaamheden gaat het?
Is er een ladder om op het dak te komen aanwezig op locatie?
Aanhef

Maximum file size: 67.11MB

Online lekkage melden
Lekkage melden