Direct naar de inhoud.

Over ons

Verbidak verzorgt bitumineuze dakbedekking op platte daken. We zijn actief in de nieuwbouw, renovatie en service en onderhoud. Vanuit onze locatie in Winschoten, maken we daken in heel Groningen en delen van Friesland en Drenthe. Verbidak werkt voor bedrijven, overheid, instellingen, woningbouwverenigingen, aannemers én particulieren.

Kwaliteit, service, duurzaamheid en vooral persoonlijke aandacht vormen de uitgangspunten van onze aanpak. Met een sterk team van vakmensen en de beste dakbedekkingsmaterialen leveren we duurzaam kwaliteitsdakwerk.

Duurzaamheid en circulariteit

Verbidak is erkenninghouder van Derbigum, een vooraanstaande producent van bitumen dakbedekking die vooroploopt in de circulaire economie. Derbigum’s revolutionaire systeem maakt hun dakbedekkingsmembraan volledig recyclebaar, zelfs na een levensduur van 40 jaar. Als erkend verwerker lopen wij daar samen in voorop. Onze inzet voor het milieu uit zich in effectieve afvalscheiding van materialen zoals metaal, plastic, polystyreen, en puin. We recyclen schone dakbedekking door deze terug te sturen naar onze leverancier Derbigum.

Maatschappij en omgeving

Verbidak zet zich in voor de lokale samenleving, niet alleen door het sponsoren van sportverenigingen en het ondersteunen van goede doelen, maar ook door actief bij te dragen aan de lokale werkgelegenheid. Onze medewerkers, die stuk voor stuk uit de regio komen, zijn het hart van ons bedrijf. Dankzij een uitgebreid intern opleidingsprogramma, gevolgd door de mogelijkheid tot bijscholing via Tectum, zorgen we ervoor dat al onze nieuwe collega’s gekwalificeerd zijn. Dakdekken is meer dan een beroep; het is een ambacht dat wij koesteren. Het is onze missie om deze ambachtelijke kennis door te geven aan de volgende generaties, om zo de kwaliteit en duurzaamheid van dakbedekking in onze regio te waarborgen.

Zo gaan we te werk

Ons team van dakspecialisten

Arjan
Rolf
Ben
Harrie
Andrea
Jesse
Mia
Arjan
Dave
Gerard
Jan
Jan
Jan Hendrik
Jarno
Kevin
Lambert
Mark
Marnix
Martijn
Martin
Matthias
Mathijs
Max
Mike
Pascal
Peter
Rene
Roy
Sadeg
Siemon
Wubbienus

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden