Direct naar de inhoud.

Nieuwbouwprojecten

Geen twee daken zijn hetzelfde, net zoals geen twee nieuwbouwprojecten dat zijn. Bij elk nieuw project, stemmen we onze aanpak specifiek af op jouw unieke vereisten. Of het nu gaat om het realiseren van een dak dat gebruikt wordt als dakterras, je het dak wilt inzetten voor wateropvang, zonne-energie, of het bevorderen van biodiversiteit; wij leveren maatwerk.

iederz
Nieuwbouw
De Tirrel
Nieuwbouw
Meer NieuwbouwProjecten laden

Milieuvriendelijke dakbedekking

Ons deskundige team helpt je graag bij het kiezen van de meest duurzame dakbedekking om te voldoen aan de milieueisen voor jouw project. De milieudatabank heeft de dakbedekking van Derbigum erkend als een milieuvriendelijke optie voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Maatwerk voor elk dak

We bieden meer dan alleen de installatie van kwaliteitsdaken. Ons team is er om je te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke dakbehoeften. Of je nu een dakterras plant, je dak wilt inzetten voor wateropvang, zonne-energie, of het bevorderen van biodiversiteit; wij zien je dak als een kans om positief bij te dragen aan je leefomgeving en het verkleinen van je ecologische voetafdruk.

Samenwerking met focus op resultaten (RGS-traject)

We zijn enthousiast over het aangaan van duurzame relaties met onze klanten. Met onze RGS-aanpak focussen we ons op het behalen van resultaten op de lange termijn. Door samen vanaf het begin duidelijke doelstellingen te formuleren, zorgen we niet alleen voor een dak van uitmuntende kwaliteit, maar bewerkstelligen we ook significante besparingen door het uitvoeren van preventief onderhoud. Dit beleid verzekert een verlengde levensduur van je dak en vermindert de kans op ongeplande reparaties.

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden