Direct naar de inhoud.

Projecten

Elk dak is anders. En elk project ook. Daar houden we dan ook rekening mee in onze aanpak. We zorgen altijd voor een passend antwoord op jouw vraagstuk. Een nieuw dak voor een bedrijfspand, het onderhoud van het dak van een basisschool of de reparatie van het dak van een sporthal; allemaal uitdagingen die we met plezier aanpakken. Bekijk onze projecten en kom meer te weten over onze aanpak en de resultaten.

Filter op
Alle projecten Nieuwbouw Renovatie
iederz
Nieuwbouw
De Tirrel
Nieuwbouw
Het Kwadraat
Renovatie
UMCG Helikopterplatform
Renovatie
Puuridee
Renovatie
Meer Projecten laden

Breed klantenbestand

Van woningbouwverenigingen tot gemeentes, onderwijs- en zorginstellingen, de industrie, vastgoedbeheer, semi-overheid, bouwondernemingen tot aan particulieren. We zijn trots dat we voor alle sectoren daken van hoge kwaliteit mogen maken.

Erkenninghouder van Derbigum

Uniek in Groningen, Verbidak heeft de erkenning van Derbigum, een pionier in circulair bouwen met hun 100% recyclebare bitumen dakbedekkingssystemen. Als erkend verwerker zijn we koplopers in het toepassen van deze duurzame technologie, die zelfs na 40 jaar nog recyclebaar is.

Recycling van materialen

Wij zetten ons in voor het milieu. We scheiden afval zoals metaal, plastic, polystyreen, en puin direct bij de bron. Bovendien recyclen we schone dakbedekking door deze terug te sturen naar Derbigum. Zo dragen we actief bij aan een duurzamere toekomst.

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden