Direct naar de inhoud.

Specialismen

Nieuwbouw, renovatie, service en onderhoud van platte daken behoren tot onze expertise. Door gebruik te maken van hoogwaardige dakbedekkingsmaterialen en ervaren, gediplomeerde dakdekkers bieden we voor elk dak een geschikte oplossing.

Eén vertrouwde partner voor uiteenlopende sectoren

Wij zijn trots op ons diverse klantenbestand, waaronder woningbouwcorporaties, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, industrie, vastgoedbeheerders, semi-overheidsinstellingen, bouwbedrijven en particulieren.

Duurzame dakbedekking

Verbidak is als enige in de provincie Groningen erkenninghouder van Derbigum. Derbigum is leverancier van bitumen dakbedekking en een voorloper in circulair bouwen. Ze hebben een uniek en gepatenteerd systeem ontwikkeld waarmee het waterdichtingsmembraan van de dakbedekking 100% recyclebaar is, zelfs na een levensduur van 40 jaar. Als erkend verwerker lopen we daar samen in voorop.

Circulariteit

Wij zetten ons in voor het milieu. Dit doen we onder andere door afvalscheiding aan de bron voor materialen zoals metaal, plastic, polystyreen en puin. Schone dakbedekking sturen we terug naar onze leverancier Derbigum voor recycling.

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden