Direct naar de inhoud.

Puuridee

Renovatie

Communicatiebureau Puuridee in Stadskanaal zocht een professionele, lokale partij voor de inspectie van hun dak. De wens was om zonnepanelen te plaatsen. Een stevig, waterdicht dak was daarom belangrijk. Na een inspectie brachten wij advies uit en konden de eerste voorbereidingen beginnen. 

Opdrachtgever
Puuridee
Locatie
Stadskanaal
Dakoppervlak
750 m²

Voorbereiding en informeren

Net als elk ander project is er eerst een veilige werkomgeving gecreëerd. Door het plaatsen van dakrandbeveiliging konden onze collega’s veilig te werk gaan. Vervolgens zijn de materialen voor de uitvoering van het project met een kraan op het dak geplaatst. Zoals gebruikelijk is de opdrachtgever vooraf goed geïnformeerd over ons werkproces.

Daarvoor kregen ze uitleg over hoe de werkzaamheden uitgevoerd zouden worden en op welke momenten bepaalde werkzaamheden zouden plaatsvinden. Ook is er gevraagd om ruimte op het parkeerterrein vrij te houden, zodat materialen, de kraan en werkbussen zo dicht mogelijk bij het project konden komen. De medewerkers van Puuridee zijn hierover op de hoogte gesteld, zodat zij de parkeerplaatsen die hiervoor benodigd waren vrij zouden houden.

Gebruiksklaar voor zonnepanelen

Nadat de voorbereidingen getroffen waren, konden we aan de slag. Het proces verliep voorspoedig vanaf het begin. Eerst is het oude dak verwijderd, waarna we een nieuwe isolerende laag van PIR-platen konden aanbrengen. Voorafgaand aan het project hebben we de klant hier advies over gegeven.

Dat deden we ook voor het aanbrengen van afschot, om regenwater op de juiste manier af te voeren. Tot slot is de nieuwe bedekking aangebracht en is het dak gebruiksklaar gemaakt voor de plaatsing van zonnepanelen. Door alle uitgevoerde werkzaamheden is het dak van het pand van Puuridee toekomstbestendig geworden.

Het was erg prettig samenwerken met Verbidak. We werden tijdig geïnformeerd over de werkzaamheden. Zo stond niemand voor onverwachte verrassingen.

Geralt Nieuwenhuis, Operationeel Manager

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen

Renovatieprojecten waar we trots op zijn

Bekijk ook andere onze projecten Nieuwbouw Renovatie
Online lekkage melden
Lekkage melden