Direct naar de inhoud.
iederz
Nieuwbouw
De Tirrel
Nieuwbouw
Het Kwadraat
Renovatie
UMCG Helikopterplatform
Renovatie
Puuridee
Renovatie
Meer laden

Energielabel A+++++

Een van de meest opvallende prestaties van dit project is het bereiken van het energielabel A+++++, een bewijs van de inzet voor duurzaamheid. Dit is mogelijk gemaakt door hoge isolatiewaardes, het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, een efficiƫnt ventilatiesysteem, en energiezuinige verlichting. Deze elementen dragen bij aan een aanzienlijke vermindering van de energiebehoefte van het gebouw, waarmee Verbidak en de gemeente Groningen hun toewijding aan milieubescherming tonen.

Bovendien heeft dit project de SROI score verdubbeld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te betrekken bij de bouw, naast de inzet van toeleveranciers, stagiaires, en leerlingen. Dit versterkt de sociale impact van het project, waarbij iederz niet alleen als gebruiker maar ook als producent van componenten betrokken is.

De succesvolle afronding van dit project is een getuigenis van de uitmuntende samenwerking tussen Verbidak, iederz, de gemeente Groningen, en alle betrokken partners, met een tevredenheidsscore van meer dan 8 als resultaat. Deze score weerspiegelt de gedeelde visie op kwaliteit, duurzaamheid, en de gezamenlijke inzet voor een geslaagd project.

Dit project is niet alleen op technisch vlak een hoogtepunt; het staat ook model voor hoe bouwprojecten kunnen bijdragen aan sociale en milieudoelstellingen.

*Foto’s zijn gemaakt door: Egbert de Boer

Online lekkage melden
Lekkage melden