Direct naar de inhoud.

Overdracht aandelen

Na 27 jaar verkoopt Andrea haar aandelen in ons mooie bedrijf. Het bedrijf dat haar vader ooit heeft opgestart. Omdat Ben en Harrie de aandelen van haar overnemen, blijven ze binnen onze eigen muren. Samen met Rolf en Arjan zorgen zij ervoor dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. “Ik heb hier met veel plezier gewerkt. De fijne en familiare sfeer ga ik missen, maar ik heb er veel vertrouwen in dat mijn werkzaamheden goed worden overgenomen en we de goede relaties met zowel collega’s als externe partners behouden”, aldus Andrea.

Op dezelfde voet verder
Ben: “Ik ben hier in 2021 met open armen ontvangen. Ik heb altijd een ondernemersambitie gehad en heb vertrouwen in de toekomst. Er staat een stevige basis en we hebben een hele mooie ploeg collega’s waar ik graag mee werk. Daarom durfde ik ook na ruim een jaar deze stap te nemen. Omdat we het bedrijf met huidige collega’s voortzetten, verandert er ook niets aan onze werkwijze en de cultuur.“

Liefde voor het vak
Harrie ontwikkelde 16 jaar geleden al de liefde voor het vak: “Ik ben hier als jong en onervaren jongen gekomen en heb de kans gekregen om me te ontwikkelen. Het werk geeft mij nog altijd veel plezier. Ik heb altijd al de ambitie gehad om aandelen over te nemen. Nu was die mogelijkheid er. Dit grijp ik met beide handen aan.”

Terug naar alle nieuws

Nieuws

Jurybezoek Ondernemersprijs Oost-Groningen
Derbigum NT is opgenomen in de Nationale Milieu Database
Kerstpakketten inpakken

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden