Direct naar de inhoud.

Derbigum NT is opgenomen in de Nationale Milieu Database

Voorwaarts in Duurzame Dakbedekking

Verbidak is trots om aan te kondigen dat Derbigum NT, een vooraanstaand product in ons assortiment van duurzame dakbedekkingsmaterialen, officieel is opgenomen in de Nationale Milieudatabase (NMD). Deze erkenning onderstreept de toewijding van Verbidak aan het leveren van milieuvriendelijke en hoogwaardige dakoplossingen voor onze klanten.

De NMD speelt een cruciale rol in de Nederlandse bouwsector door milieudata van bouwproducten en gebouwinstallaties te verstrekken. Deze informatie is essentieel voor het berekenen van de milieuprestatie van bouwwerken, waardoor ontwikkelaars en bouwprofessionals weloverwogen keuzes kunnen maken in hun projecten.

Lage milieu impact

Derbigum NT onderscheidt zich niet alleen door zijn lage milieu-impact maar ook door zijn bijzondere lange levensduur. Het product is het resultaat van een levenscyclusanalyse (LCA) die 19 indicatoren voor milieubelasting omvat, waardoor het een ongeƫvenaarde keuze is voor projecten waar duurzaamheid een prioriteit is. De opname van Derbigum NT in de NMD maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om de milieuprestatie van hun gebouwen te verbeteren en de MPG (Milieuprestatie Gebouwen) zo laag mogelijk te houden.

Nationale Milieudatabase

Bij Verbidak zijn we trots op onze bijdrage aan duurzaam bouwen en het bevorderen van milieubewuste keuzes in de bouwsector. De opname van Derbigum NT in de Nationale Milieudatabase is een bewijs van onze inzet voor kwaliteit, innovatie, en de bescherming van onze planeet.

Terug naar alle nieuws

Nieuws

Jurybezoek Ondernemersprijs Oost-Groningen
Derbigum NT is opgenomen in de Nationale Milieu Database
Kerstpakketten inpakken

Neem direct contact op met onze dakspecialisten

Contact opnemen
Online lekkage melden
Lekkage melden