De Verbidak-aanpak

Op ieder huis, flat of bedrijfspand zit een dak. Toch is geen dak hetzelfde. Dus als u problemen heeft met uw dak, dan wilt u een oplossing op maat waar u jarenlang plezier van heeft. Verbidak biedt duurzaam, goed verzorgd kwaliteitsdakwerk. Voor nieuwbouw en bestaande bouw. Met goed opgeleide medewerkers geeft Verbidak een passend antwoord op de wensen van de opdrachtgevers. Ons uitgangspunt is: kwaliteit, service, duurzaamheid en persoonlijke aandacht. Deze Verbidak-aanpak ziet u overal binnen ons bedrijf terug.

Verbidak-pandVan alle markten thuis
U heeft een ruime keuze uit dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om bitumineuze daken, groendaken, isolatie, shingles of permanente valbeveiliging, Verbidak heeft alle materialen en mogelijkheden in huis.

Vakbekwame en sociale medewerkers
Vakbekwame medewerkers zijn het kapitaal van de onderneming. Bij Verbidak worden de medewerkers regelmatig bijgeschoold om nieuwe kennis op te doen, zodat alle soorten dakbedekking aangebracht kunnen worden. Naast deze vaktechnische scholing wordt ook aandacht besteed aan sociale aspecten. Wij vinden een goede omgang met onze klanten, met u dus, belangrijk. Daarom besteden we aandacht aan omgaan met elkaar, aandacht voor de omgeving, presentatie en hoffelijkheid en aandacht voor de opdrachtgever.

recyclingDuurzaamheid
U wilt een dak dat lang meegaat. Een duurzaam product is beter voor het milieu en uw portemonnee. Het assortiment van Verbidak omvat dakbedekkingsmaterialen met een bewezen duurzaamheid en draagt op deze wijze bij aan een beter milieu. Restafval wordt zoveel mogelijk gescheiden voor een optimale recycling.

Zekerheid
Verbidak renoveert daken op een technisch verantwoorde wijze tegen zo laag mogelijke kosten. Wij bieden u zekerheid door 10 jaar garantie te geven op het geleverde dakwerk. Verbidak is aangesloten bij de landelijke branche-organisatie Vebidak. Veiligheid, gezondheid en milieu worden gezien als een essentieel onderdeel van alle activiteiten binnen Verbidak. Verbidak is derhalve VCA-gecertificeerd.

Werkwijze
Verbidak levert kwaliteit. Dat blijkt ook uit onze werkwijze. Wij gaan als volgt te werk:

  • Samen met u spreken we het werkschema af. Daar houden wij ons aan.
  • Tijdens de werkzaamheden zullen wij alles in het werk stellen om uw dak waterdicht te houden.
  • Wij zorgen voor een opgeruimde werkplek, tijdens en ná de werkzaamheden.
  • U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkeling tijdens de werkzaamheden.